Рецепти для маринування. Маринування - це спосіб заготівлі продуктів за допомогою кислоти (оцту, лимонного соку, лимонної кислоти, вина). У розділі ви знайдете рецепти заготовок на зиму: мариновані огірки, помідори, інші овочі. А також маринади, в тому числі і для шашлику.
Різні салати, включаючи вінегрет, борщі, бурякова ікра - взимку все це приготувати допоможе нам маринований буряк.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 886
Помаранчева апетитна морква, яку взимку ми будемо додавати до різних страв як гарнір або створювати смачні салатики, або просто балувати себе пікантною закускою.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 904
У зимовий день відкрити банку, викласти в салатницю маринований агрус, поставити поряд з запеченим м'ясом, задумливо покласти ягоду в рот - і раптом згадати про літні дні, затишній дачі - і відчути аромат літа.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 837
Мариновані солодкі перці - покроковий рецепт консервування маринованих солодких перців для гарніру або холодної закуски. Нескладно - і дуже смачно.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1268
У міській квартирі ніде зберігати заготовки. Але кілька банок маринованих огірочків майже кожен з нас все-таки робить. Тому що магазинні і домашні - як кажуть в Одесі, дві великі різниці.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 1350
Мариновані огірки без оцту - для тих, хто не любить або не переносить оцет, але при цьому не збирається відмовляти собі в маленьких гастрономічних задоволеннях, в тому числі - маринованих огірках. Огірочки виходять хрусткими, а смак!
детальніше...
Автор: Ігор
Переглядів: 1420
Маринований солодкий перець на зиму
Взимку маринований солодкий перець стане і закускою, і компонентом овочевого або м'ясного рагу, і гарніром до м'яса або риби. Словом, був би перець - а застосування йому знайдеться.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1301
Маринувати - так марнувати! А тому беремо відразу 3 кг часнику - і приступаємо.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1006
Імбир - не тільки пряність, але і чудовий консервант. Часник з ним виходить відмінного смаку та аромату.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 741
Приправа (закуска) з кабачками на зиму
Приправа з кабачками не раз виручить нас в холодну пору року, віддаючи приготовленим стравам свій смак і аромат. Та й як закуска ця овочева ікра вам сподобається.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1084
Існують різні способи маринувати персики на зиму. Цей - майже класичний, з цукром і оцтом. Розрахунок - на 10 літрових банок.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 1400
Він виходить трохи іншого смаку, ніж той же солодкий перець, маринований нарізаним. Але саме за цей смак і маринад, що знаходиться всередині перчиків, його так люблять.
детальніше...
Автор: Тарас
Переглядів: 848
Маринований буряк чудове доповнення до обіду. Тим більше, що їсти його можна в будь-який час року.
детальніше...
Автор: Юля
Переглядів: 870
Огірки замочити в холодній воді, краще на кілька годин.
На дно 3-х літрової банки викласти листя вишні, хрону, смородини, зубчик часнику
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1805
Помідори, перець і цибулю дрібно нарізати. Моркву і буряк натерти на крупній тертці.
детальніше...
Автор: Іра
Переглядів: 2643