Сметанний соус можна приготувати з додаванням трав, часнику, лимонного соку і подавати до свіжих овочів або риби. Додавши сметану в тушковані страви, м'ясо або овочі виходять соковитіше. Курка, риба, гриби в сметані - смачно і дуже просто!
Холодний соус з гірчицею або хріном
Свинина, яловичина, баранина - цей холодний соус з гірчицею або хріном додасть гостру нотку до смаку будь-якої м'ясної страви.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 718
Ви напевно пам'ятаєте смак цього соусу з дитинства. Наші зайняті мами готували його на швидку руку. Сметанний соус гарний і з відварним, і з тушкованим м'ясом.
детальніше...
Автор: Ліля
Переглядів: 750
Цей гострий сметанний соус призначений для страв з яловичини, свинини, і дичини.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 543
Спосіб приготування соусу до печеної картоплі:
Цей соус я зазвичай готую до печеної картоплі.
Всі інградієнти змішати в блендері.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 5696
Спосіб приготування сметанного соусу до риби:
Беремо рибу, відрізаємо у неї голову і плавники. Кладемо їх у каструлю з водою, солимо, додаємо лаврушку і перець горошком.
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 2403
Спосіб приготування соусу до дерунів:
Для приготування даного соусу змішуємо майонез зі сметаною. Пару часточок часнику пропускаємо через часничницю, зелень і огірок подрібнюємо.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 4433
Спосіб приготування часникового соусу:
Розігріваємо сковороду і обсмажуємо на ній борошно, потім поступово додаємо воду і добре перемішуємо.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1881
Спосіб приготування гірчичного соусу:
Віночком або вилкою ретельно збийте сметану, гірчицю, лимонний сік, сіль і кріп. Поставте в холодильник.
детальніше...
Автор: Міка
Переглядів: 2966
Спосіб приготування соусу тартар до риби:
Дрібно нарізати огірки, часник і кріп.
У блендері змішати сметану, майонез і огірки з часником і кропом. Додати трохи хрону.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 1486
Спосіб приготування соусу з хрону:
Хрін натерти на дрібній тертці.
У невеликій каструльці нагріти сметану з хріном до точки кипіння, зняти з вогню.
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 1954
Спосіб приготування соусу тар-тар:
Огірки натріть на тертці, видавіть туди часник. Додайте сметану і добре все перемішайте.
детальніше...
Автор: Надійка
Переглядів: 1185
Спосіб приготування соусу для свіжих овочів:
Перемішайте майонез, сметану, петрушку, цибулю, кріп і сіль. Накрийте кришкою і поставте в холодильник на ніч.
детальніше...
Автор: Ліда
Переглядів: 1099