Рецепти бісквітних тортів. Сам бісквіт в рецептах може бути класичним, масляним або шоколадним. Щоб вийшов повітряний бісквіт, важливо довго і ретельно збивати яйця, до кремоподібної густої консистенції. Коржі для бісквітного торта можна просочити солодким сиропом. Крем - залежно від рецепта або за вашим бажанням. Дивіться колекцію рецептів бісквітних тортів.
Збийте в мисці яйця з цукром, перемішайте з борошном. Перелити отримане тісто у форму і розрівняйте, помістіть в гарячу духовку.
детальніше...
Автор: Люда
Переглядів: 1474
Торт Червоний оксамит - рецепт
Популярний американський торт, що складається з бісквітних коржів червоного кольору, покритих білосніжним вершковим кремом. Торт Червоний оксамит пористий та повітряний, і соковитий.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1888
Доводимо молоко до кипіння, додаємо мак, проварюємо пару хвилин і залишаємо остуджуватись-набухати.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1041
Всім доброго дня і райдужного настрою! Всі необхідні інгредієнти для бісквіта поміщаємо в чашу міксера і збиваємо 8 хв.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1734
Вишневий торт (за мотивами Шварцвальдський торта), рецепт з фото. Один з найзнаменитіших у всьому світі тортів. Шоколад, вишня та вершки - і все це ароматизований кіршeм.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1212
Торт на коржах з плавленим сиром
Так, з тістом для таких коржів доводиться потрудитися, але зате через годину-півтори після нанесення крему, торт стає - смачний, ніжний і не нудкий- добре просочується кремом і його можна їсти.
детальніше...
Автор: Леся
Переглядів: 707
Рецепт бісквітних шоколадних коржів для торта. Прошарувати коржі можна шоколадним або світлим масляним кремом.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1508
Спосіб приготування торту їжачок:
Для бісквіта: яйця збити з цукром. Манну крупу та борошно просіяти. Все змішати за годинниковою стрілкою.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 2287
Спосіб приготування торту з маковим кремом:
Насипати гіркою борошно, цукор, сіль, жовток, додати нарізане кубиками масло.
детальніше...
Автор: Леся
Переглядів: 2530
Спосіб приготування торту барбі:
Відокремити білки від жовтків.(корж з 3 яєць.)
Збити жовтки зі 100гр. цукру ,ванільним цукром і 3 ст.лож води в густу піну.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1546
Спосіб приготування торту лялька:
Бісквіт: Яйця(охолоджені) збити на високій швидкості до збільшення обсягу, не перестаючи збивати акуратно додати цукор і ваніль.
детальніше...
Автор: Ліля
Переглядів: 1391
Спосіб приготування торту бите скло:
Готуємо бісквіт: яйця не розділяючи збити міксером 10 хв, потім потроху додавати цукор і збивати ще хв 7.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 3781
Спосіб приготування бісквіту:
Відокремити білки від жовтків. Жовтки збивати з цукром у великій мисці, на максимальній швидкості 15 хвилин.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 2774
Спосіб приготування торту Пеньок:
Випікаємо бісквіт: 3 яйця, 1 склянку цукрового піску, 1 склянка борошна, какао для кольору. Все розмішуємо, виливаємо на деко і випікаємо.
детальніше...
Автор: Світлана
Переглядів: 1500
Спосіб приготування торту Вінні пух:
БІСКВІТ.
Збити 4 яйця, 50 г цукру, додати 50 г борошна, перемішати, викласти у форму і випекти.
детальніше...
Автор: Леся
Переглядів: 1356