Страви з кабачків. Кабачки - це корисний і дієтичний овоч. Кабачки можна запікати в духовці, тушкувати, додавати в супи, гарніри. Оладки з кабачків - легкий гарнір або смачний сніданок. У рецептах з кабачками їх можна заміняти на зелені цукіні або жовті кабачки. І навпаки. Головне - зверніть увагу на ступінь зрілості. Молоді кабачки не вимагають тривалого тушкування або запікання, їх можна використовувати і в свіжому вигляді в салатах. Зрілі кабачки з жорсткою шкіркою можна зберігати дуже довго (як гарбуз), їх зазвичай тушкують або запікають.
Прості продукти, бюджетний варіант і корисний, здоровий сніданок у вас на столі.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 481
Овочеве рагу з грибами - покроковий рецепт: готуємо овочі, послідовно злегка обсмажуємо і тушкуємо їх з грибами, які надають овочевому рагу додаткову нотку смаку.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 933
Рагу з кабачками - рецепт приготування тушкованих шматочками кабачків, присмачених корицею та іншими приправами. Для здоров'я - суцільна користь.
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 930
Запіканка з кабачків і стручкової квасолі
Запіканка з кабачків і стручкової квасолі - дуже смачна! Покроковий рецепт: у форму викладаємо шарами обсмажені кабачки, помідори, зелену квасолю, заливаємо яйцями і запікаємо.
детальніше...
Автор: Світлана
Переглядів: 688
Запечені кабачки - «човники». Покроковий рецепт: половинки кабачків фаршируємо начинкою, запікаємо під майонезом. Легка смачна страва.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 730
Кабачки, фаршировані м'ясом і овочами
Кабачки, фаршировані м'ясом і овочами - відмінно для вечері. Покроковий рецепт: круги кабачка з вийнятою м'якоттю обсмажуємо, наповнюємо начинкою з моркви, цибулі, м'ясного фаршу, солодкого перцю, посипаємо сиром, накриваємо майонезом і запікаємо.
детальніше...
Автор: Ліля
Переглядів: 558
Рагу з овочів - рецепт: нарізаємо кубиками всі овочі, тушкуємо півгодини з овочевим бульйоном, вином і приправами, додаємо томат-пюре і шпинат, тушкуємо ще 5-7 хвилин.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 672
Кабачкова запіканка, рецепт: змішуємо натерті кабачки з сиром, сметаною, яйцями, борошном, медом, спеціями і зеленню, запікаємо в формі 40 хвилин.
детальніше...
Автор: Іра
Переглядів: 1051
Овочеве рагу з фаршем, рецепт: обсмажуємо цибулю, часник, потім фарш, додаємо цукіні і баклажан, вино, потім помідори, квасолю, бульйон, приправи і спеції. За годину все готово.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 619
Рецепт з фото смажених кабачків в кунжуті - гарнір до м'яса: робимо соус з яйця, соєвого соусу і крохмалю, обвалюем скибочки кабачка, паніруємо в кунжуті, обсмажуємо.
детальніше...
Автор: Юля
Переглядів: 594
Простий і швидкий рецепт для приготування овочевого гарніру або легкої вечері. Кабачки виходять дивно ніжними.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 1022
Швидка літня страва - кабачки з рисом і фаршем. Дуже зручний дачний варіант. Воду в рис додавати не потрібно - кабачки віддають багато рідини. Кабачки краще брати молоді жовті або зелені цукіні.
детальніше...
Автор: Таня
Переглядів: 695
Кляр з газованою водою - хрусткий і дуже смачний. Обсмажувати краще тонкими скибочками, на середньо-сильному вогні і складати на паперові рушники.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 725
Патисони - це плоскі кабачки у формі блюдець. Існує жовтий, зелений, білий сорт; ви можете використовувати будь-який. Ця страва - відмінна вечеря або закуска на святковому столі.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 774
Смачний паштет - рецепт удосконалює моя мама, яка все ще його не зраджує, додає різні цікаві компоненти, але кожен раз, паштет чудово виходить.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 584