Рецепти приготування кролика. Захотілося чогось незвичайного? Спробуйте м'ясо кролика! Кролик чудово виходить тушкований в сметані, вині, пиві. Кролятина відмінно поєднується з прованськими травами і сухофруктами, наприклад з чорносливом, курагою. Спробуйте наші рецепти з кролика.
Кролик в червоному вині та хересі
Кролячі стегенця розрізати навпіл, натерти сумішшю солі, часнику і пряних трав. Скропити оливковою олією і залишити маринуватися на 2 години.
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 570
Спосіб приготування кролика в сметані:
На вершковому маслі обсмажити цибулю до прозорості. Посолити її.
Кролика крупно порубати, обваляти в борошні.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 1057
Спосіб приготування тушкованого кролика:
Порційні шматочки кролика солимо додаємо спеції + рубана зелень + 1 склянку томатного соку і залишаємо на пару годин.
детальніше...
Автор: Ліля
Переглядів: 1375
Тушку кролика порубати на шматочки, викласти на розігріту сковороду, змащену жиром, і обсмажити до
утворення рум'яної скоринки.
детальніше...
Автор: Світлана
Переглядів: 894