Шарики из говядины во фритюре

Автор: RusGT от 13-03-2017, 23:07, посмотрело: 297

Шарики из говядины во фритюре

говядина (лопатка) — 400 г
морковь (средняя) — 1 шт.
мука — 150 г
яйцо — 1 шт.
сметана (20%) – 40 мл
соль — 5 г
черный молотый перец — 1 г
масло — 250 мл

Категория: Рецепты / Гарниры / Телятина

 

Чакапулі

Автор: mrgrtsereda от 12-01-2016, 00:06, посмотрело: 289

Чакапулі

Чакапулі - це національна грузинська страва, яку готують навесні на Паску і інші Церковні свята, коли на прилавках магазинів з'являється величезна кількість свіжої зелені. Його основними інгредієнтами є м'ясо молодого ягняти і естрагон (острогін). Але і з яловичини ця страва вийде дуже смачною.

Категория: Рецепты / М'ясо / Телятина

 

Оссобуко

Автор: mrgrtsereda от 11-01-2016, 23:55, посмотрело: 325

Оссобуко

Частина м'ясної вирізки з кісткою і однойменна страва - "Оссобуко". Не дивно, що в Італії це слово має два значення, нерозривно пов'язаних один з одним. Адже ця вкуснятина - справжній кулінарний шедевр. Нехай на приготування і йде більше двох годин, та зате м'ясо встигає просочитися ароматним овочевим соком, змішаним з вином і спеціями і в результаті виходить настільки м'яким і ніжним, що перевершить усі ваші очікування.

Категория: Рецепты / М'ясо / Телятина

 

М'ясо з баклажанами

Автор: mrgrtsereda от 11-01-2016, 23:42, посмотрело: 307

М'ясо з баклажанами

М'ясо з баклажанами - це страва з продуктами, що ідеально поєднуються. Її смак нагадує солодко-солоне рагу з ніжними шматочками парної телятини. Вона готується з невеликого набору овочів, і за рахунок їх ароматного соку в рецепті використовується зовсім небагато олії. Від цього страва виходить не лише приємною на смак, але і дуже корисною.

Категория: Рецепты / М'ясо / Телятина

 

Котлети з телятини

Автор: mrgrtsereda от 11-01-2016, 22:42, посмотрело: 352

Котлети з телятини

Телятина - прекрасне ніжне м'ясо, яке вважається делікатесом і має великий попит у гурманів. З неї можна готувати безліч чудових, дуже смачних, а також корисних страв, але найпростіший варіант - котлети з телятини! Їх можна сервірувати як окрему страву або доповнювати будь-яким апетитним гарніром!

Категория: Рецепты / М'ясо / Телятина

 

Гуляш з телятини з підливкою

Автор: mrgrtsereda от 11-01-2016, 22:11, посмотрело: 433

Гуляш з телятини з підливкою

Гуляш з телятини з підливкою - звична і знайома нам з дитинства страва, корені якої тягнуться з Угорщини, де гуляш подавали в якості густого м'ясного супу. У наших же господинь прийнято його подавати в якості ситного соусу або підливки до гарячого гарніру. Так або інакше, гуляш з телятини з підливкою завжди була і буде тією стравою, яку ми раді бачити на столі, будь то сімейний обід або звана вечеря.

Категория: Рецепты / М'ясо / Телятина

 
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.