Рисовий молочний суп

Автор: mrgrtsereda от 10-01-2016, 17:58, посмотрело: 401

Рисовий молочний суп

Рисовий молочний суп в основному готують для малюків, але іноді і дорослим хочеться поласувати ніжною, солодкуватою, злегка густою і дуже корисною стравою з дитинства. Це диво виходить досить ситним і дуже насиченим, тому доповнень не потребує, але щоб урізноманітити його присмак, в кожну порцію можна покласти трохи свіжих ягід, фруктів, сметани або вершків.

Категория: Рецепты / Перші страви / Молочні супи

 

Суп "Таратор"

Автор: mrgrtsereda от 8-01-2016, 19:30, посмотрело: 381

Суп "Таратор"

Холодні супи - знахідка для літньої спеки, коли стояти годинами біля плити зовсім немає бажання. Болгарський суп "Таратор" урізноманітнює літнє меню, порадує легким, освіжаючим і дуже оригінальним смаком, а також заощадить вам масу часу. Готувати його дуже просто і швидко.

Категория: Рецепты / Перші страви / Молочні супи

 

Молочний суп-пюре з горіхами

Автор: mrgrtsereda от 8-01-2016, 19:14, посмотрело: 393

Молочний суп-пюре з горіхами

Молочний суп-пюре з горіхами – це саме та страва, яку можна подавати до столу вашим діткам. Адже всі ми прекрасно знаємо, як малюки не люблять овочі, особливо, якщо питання стоїть про цвітну капусту. Тому саме завдяки цій страві можна обдурити благими намірами наших дітей. А якщо поставити до столу ще й крихітні домашні сухарики, то питання умовлянь з'їсти пару ложечок супу відпаде саме собою.

Категория: Рецепты / Перші страви / Молочні супи

 

Молочний суп з вермішеллю

Автор: mrgrtsereda от 8-01-2016, 18:57, посмотрело: 400

Молочний суп з вермішеллю

Пам'ятаєте, як ще в дитинстві нам давали молочний суп з макаронами? Зазвичай ця страва подавалася солодкою з великими макаронними виробами. Я не буду пропонувати готувати цей суп, так як в ньому немає нічого особливого. А натомість я пропоную здивувати своїх близьких і друзів справжнім молочним супом з вермішеллю з додаванням різних спецій, приправ та овочів. Завдяки додатковим інгредієнтам страва виходить дуже ароматна, смачна і поживна (але це не заважає попросити добавки)!

Категория: Рецепты / Перші страви / Молочні супи

 

Суп "Вишисуаз"

Автор: mrgrtsereda от 8-01-2016, 18:34, посмотрело: 371

Суп "Вишисуаз"

Автором відомого супу "Вишисуаз" є англійський шеф-кухар Луїс Дайет. Такий суп часто називають цибулевим, тому що головний з його компонентів - цибуля-порей. Більшість називали його картопляним, так як другим компонентом була картопля. Загалом, суп "Вишисуаз" готується на курячому бульйоні, що надає йому кричущий аромат і чудовий смак. Ця страва дуже відрізняється від простих і обридлих нам супів. І щоб урізноманітнити Ваш асортимент приготування, я пропоную Вам скуштувати його чудовий і стриманий смак.

Категория: Рецепты / Перші страви / Молочні супи

 
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.