Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | алфавиту

Грибний суп годуючій мамі

Автор: mrgrtsereda от 7-01-2016, 20:43, посмотрело: 481

Грибний суп годуючій мамі

Всі ми знаємо, як важко годуючим мамам підібрати дієту і правильно харчуватися. Адже їм заборонено їсти смажене, жирне, солодке, гостре та інші страви, які можуть більшою чи меншою мірою викликати реакцію у немовлят. Тому матусі вживають виключно легкі, але поживні страви, виключаючи зі свого раціону важкі продукти. І сьогодні я хочу поділитися з вами своїм рецептом приготування грибного супу годуючій мамі.

Категория: Рецепты / Перші страви / Грибні супи

 

Грибний крем-суп

Автор: mrgrtsereda от 7-01-2016, 20:31, посмотрело: 476

Грибний крем-суп

Цей рецепт сподобається найвимогливішому гурману і допоможе вам здивувати ваших близьких, хоча ви витратите зовсім небагато часу на його приготування. Грибний крем-суп – ароматний, ніжний і дуже смачний суп з печериць, цибулі і вершків. Навіть якщо ви ще не пробували готувати супи-пюре, обов'язково зробіть це зараз, тому що нічого складного в приготуванні немає, а смак і зовнішній вигляд зовсім інший, ніж у звичайного супу.

Категория: Рецепты / Перші страви / Грибні супи

 

Грибний суп у хлібі

Автор: mrgrtsereda от 7-01-2016, 20:12, посмотрело: 505

Грибний суп у хлібі

Грибний суп, як і будь-який інший, бажано їсти з хлібом - так ситніше. Ну а що якщо відразу приготувати грибний суп у хлібі? Здається неймовірним? Так і є - це неймовірно смачний і цікавий суп, смак якого можна описати як вершково-грибний. А все це доповнюється ароматом свіжого запаху хліба, який у нашому рецепті грає роль посуду. Отже, це смачно, це незвично, це нескладно і це треба спробувати!

Категория: Рецепты / Перші страви / Грибні супи

 

Грибна юшка з локшиною

Автор: mrgrtsereda от 7-01-2016, 20:00, посмотрело: 575

Грибна юшка з локшиною

Грибна юшка з локшиною — це наваристий суп української кухні. Спочатку рідку частину юшки називали «ухою», але поступово змінили назву – «юшка» стала застосовуватися для позначення рідкої частини будь-якого супу або юшки, заснованого на рибному або м'ясному бульйоні. Як правило, грибну юшку прийнято готувати з домашньою локшиною, овочами, пельменями і різними крупами. Готувати грибну юшку бажано з молодих опеньків, так як вони додадуть їй приголомшливий смак і неймовірно густий навар.

Категория: Рецепты / Перші страви / Грибні супи

 

Грибна юшка по закарпатськи

Автор: mrgrtsereda от 7-01-2016, 19:45, посмотрело: 556

Грибна юшка по закарпатськи

Скажіть, всі люблять гриби? Я, наприклад, дуже люблю, але, на жаль, не всі можу вживати їх у їжу. Коли на моєму столі грибочки є, значить, у гостей буде позитивний настрій. Якщо цей продукт вживати без сметани, він послужить ідеальною низькокалорійною їжею. Гриби, грубо кажучи, не містять жирів, а ось вуглеводи в них тільки самі корисні. Ми можемо приготувати різні смаколики з цих «замінників» м'яса. У народі дуже славляться фаршировані гриби. Але сьогодні ми дізнаємося ще один рецепт приготування грибів, який називається грибна юшка.

Категория: Рецепты / Перші страви / Грибні супи

 
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.