Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | алфавиту

Солодке фондю з імбирем

Автор: Yarmarok от 28-02-2016, 00:51, посмотрело: 691

Солодке фондю з імбирем

Одним з найпоширеніших страв Швейцарської кухні можна назвати фондю, які бувають не лише солоними, кислими, але і солодкими. Цю вишукану страву їдять зазвичай у великій компанії у свято або у буденний день. Навіть звичайнісінький день може стати особливим, якщо ви приготуєте оригінальне солодке фондю з імбирем. Щоб, так би мовити, потрапити в точку, необхідно точно наслідувати усі інструкції.

Категория: Рецепты / Десерти / Фондю

 

Італійське фондю

Автор: Yarmarok от 28-02-2016, 00:21, посмотрело: 515

Італійське фондю

Фондю - це страва швейцарського походження, але готують її і в інших країнах. Наприклад, фондю, приготоване згідно з рецептом італійських кухарів відрізняється тим, що в нім використані сири різних сортів. Рекомендуємо вам скористатися рецептом італійського фондю, в якому пропонується використати такі сири, як моццарелла, дольчелатте і пармезан. Вони надають страві особливого смаку і тонкий неповторний аромат.

Категория: Рецепты / Десерти / Фондю

 

Фондю класичне

Автор: Yarmarok от 27-02-2016, 23:20, посмотрело: 456

Фондю класичне

Найголовнішою національною стравою Швейцарії вважають фондю, яке з'явилося дуже-дуже давно. Рецепти приготування його упродовж віків змінювалися і доповнювалися різними інгредієнтами, тому зараз їх існує безліч. Пропонуємо вам рецепт приготування цієї страви, близький до оригінального. Фондю класичне - це один з кращих способів створити теплу атмосферу у вашій компанії або сім'ї.

Категория: Рецепты / Десерти / Фондю

 

Фондю "Асорті"

Автор: Yarmarok от 27-02-2016, 22:57, посмотрело: 485

Фондю "Асорті"

Фондю - знамените швейцарське блюдо, яке завоювало серця багатьох людей, що мешкають в інших країнах. Спектр інгредієнтів, використовуваних при приготуванні фондю дуже широкий : починаючи від м'ясних і рибних виробів і закінчуючи солодкими, шоколадом і фруктами. Вашій увазі представлений рецепт фондю "Асорті", який не залишить нікого байдужим.

Категория: Рецепты / Десерти / Фондю

 

Фондю по-італійськи

Автор: Yarmarok от 27-02-2016, 22:32, посмотрело: 493

Фондю по-італійськи

Фондю - страви, що готуються на відкритому вогні в спеціальному посуді. У перекладі з французького фондю означає "розплавлений". У багатьох країнах є свої види фондю, але головний інгредієнт майже завжди залишається незмінним - це сир. Вживається фондю звичайно в компанії. У фондю по-італійськи розплавлений сир змішується з вином і білими грибами, таке поєднання надає страві ніжного і незвичайного смаку. До фондю традиційно подають шматочки білого хліба, які слід умочувати в сир.

Категория: Рецепты / Десерти / Фондю

 
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.