Аджика зелена

Автор: Iana_92 от 22-01-2016, 18:19, посмотрело: 190

Аджика зелена

Деякі вважають, що аджика завжди повинна мати лише червоний колір. Але вона може бути і зеленою, якщо замість червоного стручкового гострого перцю використовується зелений. Аджика зелена прекрасно підійде до будь-якої м'ясної і рибної страви, а також, її можна просто намазати на хліб і їсти з першою стравою. Вона додасть страві абсолютно новий, неповторний дивовижний смак і аромат, завдяки вдалому поєднанню запашних трав. Аджика дуже легка в приготуванні і не відніме у вас багато часу.

Категория: Рецепты / Другое / Соуси / Аджика

 

Аджика з буряка

Автор: Iana_92 от 22-01-2016, 18:16, посмотрело: 431

Аджика з буряка

Аджика - це гостра, смачна і надзвичайно популярна у світі приправа. Вона має дуже багато варіантів приготування. Аджика з буряка - це пікантна, ароматна, не занадто гостра приправа, яка стане прекрасним доповненням до м'ясних і рибних страв на вашому столі.

Категория: Рецепты / Другое / Соуси / Аджика

 

Аджика на зиму

Автор: Iana_92 от 22-01-2016, 18:12, посмотрело: 202

Аджика на зиму

Аджика на зиму - ароматна, дуже приємна заготовка. Рецептів її приготування досить багато, але кожен відрізняється від інших складом продуктів. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати ніжний, пряний і в той же час злегка гострий варіант цієї страви, який радуватиме вас своїм смаком цілий рік!

Категория: Рецепты / Другое / Соуси / Аджика

 

Аджика з помідорів

Автор: Iana_92 от 22-01-2016, 18:00, посмотрело: 243

Аджика з помідорів

Як відомо, в справжній аджикі помідорів немає, але кулінари не перестають експериментувати і дивувати нас новим баченням традиційних страв. Так і з'явилася аджика з помідорів, яка хоч і далека від традицій, але є відмінною і смачною приправою для багатьох страв. Я впевнена, що і вам вона припаде до смаку.

Категория: Рецепты / Другое / Соуси / Аджика

 

Аджика з кабачків на зиму

Автор: Iana_92 от 22-01-2016, 17:56, посмотрело: 349

Аджика з кабачків на зиму

Аджика з кабачків на зиму - прекрасна закуска "з вогником". Готується вона дуже швидко, а це величезний плюс для будь-якої господині. Зберігається така аджика достатньо довго (це якщо не брати до уваги те, що на неї можуть вже раніше зими покласти око), тому, не хвилюючись, кладіть її в комору або підвал. Оцет зробить свою справу! Єдине, на що раджу звернути увагу, так це на її гостроту. З потреби зменшуйте кількість червоного перцю, і все буде добре.

Категория: Рецепты / Другое / Соуси / Аджика

 
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.